4 Mayıs 2009 Pazartesi

İBRAHİM SARAÇOĞLU ALZHEİMER İÇİN FORMÜL SUNUYOR

Formülün temel maddesi havuç… Taze olarak sıkıp, gece yatmadan önce içmeniz öneriliyor. Alzheimer’in birinci evresinde ise o da ortadan kalkar. Alzheimer bir iki yılda değil en erken 15 yıl önce başlar ve ortaya çıktıktan sonra da geç kalmış olursunuz. Bunu önlemek istiyorsanız zaman zaman bu havuç suyunu içmelisiniz…

İBRAHİM SARAÇOĞLUDAN AKCİĞER KANSERİNİ ÖNLEMEK VE TEDAVİ ETMEK İÇİN ISIRGAN KÜRÜ

Yarım litre suyu kaynatın. Kaynayan suyun içine bir tutam ebegümeci (yaklaşık olarak 4-5 gram) ve bir tutam da ısırgan (yaklaşık 4-5 gram) atınız.

Hafif ateşte ağzı kapalı olarak 4 dakika haşlayınız. Ilındıktan sonra mutlaka süzerek bitkileri ayırınız. Aç karnına sabah ve akşam bir çay bardağı içiniz.

Aç karnına içtikten en az yirmi dakika sonra yemek yemeye başlanabilir. Önleyici kür olarak haftada 3-4 gün uygulanır ve bir ay devam edilir.

Yılda en az iki defa uygulanır. Kanserli hastalarda ise üç ay boyunca hergün hiç ara vermeden günde bir su bardağı içilerek devam edilir.

Üç ay tamamlandıktan sonra 15 gün ara verilir ve tekrar 3 ay boyunca bir gün atlayarak bir su bardağı içilir. Daha sonraki günlerde zaman zaman uygulanır.

Dikkat:


Her iki bitkinin de aynı şartlarda kullanılması gerekir. Ya her ikisi de kurutulmuş veya her ikisi de taze olarak kullanılmak zorundadır. Birini taze olarak, diğerini kurutulmuş olarak kesinlikle kullanmayınız.

Kullanma aşağıdaki şekilde olmalıdır:

Birinci hafta bir gün arayla, sabah ve akşam aç karnına

İkinci hafta iki gün arayla, sabah ve akşam aç karnına

Üçüncü hafta üç gün arayla, sabah ve akşam aç karnına

Dördüncü hafta dört gün arayla, sabah ve akşam aç karnına

Beşinci haftadan itibaren haftada bir defa sabah ve akşam aç karnına birer çay bardağı içilecek.

Önemli uyarı: Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Bilmeniz gereken nokta kullanacağınız bitkilere karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

ADET DÖNEMİNDE SANCILAR-REGL SANCILARI İÇİN CİVANPERÇEMİ KÜRÜ

İBRAHİM SARAÇOĞLU

Bayanların sancılı geçen adet dönemlerine karşı regl döneminin başlamasına 3 Gün kala uygulanmaya başlanır ve regl döneminin bitimine kadar devam edilir.

Hazırlanışı : Bir tutam civanperçemi (ortalama 5 Gr.) yarım litre kaynayan su içerisine atılır. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte 3 Dk. demlenir ve soğuduktan sonra süzülür. Regl döneminin başlamasına 3 gün kala hergün sabah ve akşam olmak üzere 1 su bardağı içilir. Hergün taze olarak hazırlanması gerekmektedir. Regl bitimine kadar devam edilir. Bu kür her regl döneminde 5-6 Ay uygulanır. Eğer adet sancıları çok şiddetli ise adet başlamadan 1 hafta önce kür uygulamaya başlanmalıdır.