Baş ağrısı ve migren sıkıntısı çekenler için , Dr İbrahim Saraçoğlunun Önerileri ;
* Akşamları geç saatte yenilen tatlı sabah baş ağrısı yapacağından erken saatte yenilemelidir.
* Adet dönemlerinde baş ağrısı çeken kadınlar için bol tarçınlı tatlı yenilmesi uygundur.
Elektrikli sinek kovucular da baş ağrısı için serbep teşkil eder.
1/2 su bardağı suyun içine 1 adet limonun suyunun sıkılıp içilmesi baş ağrısını keser.
MİGREN AĞRILARI : * Düz yapraklı arslanpençesi migren ağrısı için çok iyidir. Arslan pençesi 12 dak kaynatılarak içilir.
* Günde 3 defa iilecek biberiye çayı migrene iyi gelir.
13 Mayıs 2009 Çarşamba
BAĞIRSAK KANSERİNİ ÖNLEYEN ŞİFALI OTLAR
Kullanacağınız patatesler çamurlu veya kirli ise önce soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle ılık veya sıcak suda yıkamayınız. Soğuk suda yıkadıktan sonra, orta boy üç adet patatesi soymadan (kabuğu ile birlikte) yarım litre suda ağzı kapalı olarak patatesler çatlayana kadar haşlayınız. Haşlama işlemi bitince ılımasını bekleyiniz. İçilecek olan sadece ve sadece haşlama suyudur. Haşlama suyunu tülbentle süzerek ayırabilirsiniz. Haşlanmış patatesin kendisi ve kabukları tüketilmeyecektir. Haftada üç kez, bir ay boyunca aşağıdaki şekilde uygulanır. Her defasında taze olarak hazırlanması şarttır. Kesinlikle üç günlük kür için gerekli miktarı bir defada hazırlamayınız.
Birinci gün: 1 su bardağı
İkinci gün: 2 su bardağı
Üçüncü gün: 1 su bardağı
Öğle yemeklerinden bir saat önce içilir. Bir ay tamamlandıktan sonra, daha sonraki aylarda üç günlük kür ayda bir defa uygulanır.
Birinci gün: 1 su bardağı
İkinci gün: 2 su bardağı
Üçüncü gün: 1 su bardağı
Öğle yemeklerinden bir saat önce içilir. Bir ay tamamlandıktan sonra, daha sonraki aylarda üç günlük kür ayda bir defa uygulanır.
Etiketler :
bağırsak,
doğal tedavi,
ibrahim saraçoğlu,
şifalı otlar
BAĞIRSAK KANSERİ OLANLAR İÇİN DESTEKLEYİCİ TEDAVİ
Orta boy üç adet patatesi soymadan (kabuğu ile birlikte) yarım litre suda ağzı kapalı olarak patatesler çatlayana kadar haşlayınız. Üç ay boyunca hergün öğlen yemeğinden bir saat önce bir buçuk su bardağı içiniz. İçilecek olan sadece ve sadece haşlama suyudur. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir. Haşlama esnasında su kaybı olursa, su ilave edilebilir.
Etiketler :
bağırsak,
hastalıklar,
ibrahim saraçoğlu,
sağlık,
şifalı otlar
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)