17 Mayıs 2009 Pazar

DEPRESİYONA İBRAHİM SARAÇOĞLU'DAN ÇÖZÜM

İBRAHİM SARAÇOĞLU

Değerli okuyucu, ıspanak deyince akla hemen demir gelmektedir. Ispanağı, demir deposu olarak bilenlerin bu bilgilerini kesin olarak değiştirmeleri gerekir. Hemen belirtmekte fayda görüyorum, ıspanak suyu içerek veya ıspanak yemeğini sıkça tüketerek demir eksikliklerini gidereceklerini zannedenler veya demir eksikliklerini bu yolla takviye edeceklerini düşünenler kesinlikle yanılırlar. Çünkü ıspanak sanıldığı kadar demir bakımından zengin olmadığı gibi, demirin bağırsaklarda emilmesine de engel olmaktadır.

Bazı kimseler demir eksikliğine karşı ilaç alırken, takviye olsun diye veya daha çabuk demir eksikliklerini kapatabilmek için ıspanak yemeyi yer veya ıspanak suyu içerler ki bu tamamen yanlıştır çünkü bu şekilde aldıkları demir ilacının bağırsaklarda emilmesini de büyük oranda engellemiş olurlar.

Çizgi film kahramanı Temel Reis’in ıspanak yedikten sonra güç kazanmasının arkasında yatan gerçek, ıspanağın zengin bir protein deposu olmasından kaynaklanmaktadır. Çünkü, ıspanak bilinen sebzeler içerisinde protein bakımından en zengin sebzelerin başında gelmektedir.
Söz demirden açılmışken hemen belirtmekte çok büyük fayda görüyorum, hamilelik dönemlerinde demir eksikliği çeken anne adaylarının, dünyaya getirdikleri çocukları ileri yaşlarında çok büyük bir olasılıkla (yüzde 85 - yüzde 90) yüksek tansiyon hastası olmaktadırlar. Bu nedenle hamilelerin özellikle beşinci aya kadar demir eksikliği çekmemeye özen göstermeleri, dünyaya getirecekleri çocuklarının ileri yaşta yüksek tansiyon hastalığına yakalanmamaları için çok mühimdir. Demir takviyesi için ilaç alan anne adaylarının da çay, kahve ve kola türü içeceklerde mutlaka ölçülü olmalarını öneririm. Gerek çay, gerek kahve ve gerekse de kola türü içecekler demirin vücudumuz tarafından hem emilmesini hem de demirin normalden daha fazla vücudumuzdan atılmasına neden olmaktadırlar.

İBRAHİM SARAÇOĞLUDAN DEPRESİF REGL İÇİN PAPATYA ÇAYI KÜRÜ

Regl dönemleri boyunca her gün tok karnına, demleyip içecekleri bir bardak Papatya Çayı, depresif durumlarına büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Eğer regl döneminden üç gün önce başlanırsa çok daha etkili olacaktır. Bu kürü uygularken dikkat edilmesi gereken nokta, Papatya çayının tok karnına içilmesidir. Öğle veya akşam yemeğinden yarım saat sonra içmek en uygun zamanlamadır.

İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN CİLT GÜZELLİĞİ MASKESİ-ELMA VE KAYISI

İBRAHİM SARAÇOĞLU

Bu maskeyi uyguladığınız andan itibaren yüzünüzdeki değişikliği hemen farkedebilirsiniz. Sivilce ve siyah noktalara bire bir, taptaze, pırıl pırıl ve pürüzsüz bir cilt için hemen uygulayınız.

Gerekli malzemeler :

  • 1 Tane taze kırmızı sert sulu tatlı elma
  • 4 Tane taze kayısı (sert olmalıdır)
  • Yarım çay bardağı su

Uygulanışı : Elmanın kabuğunu çok ince bir tabaka halinde soyunuz. Çekirdeğini çıkarın, ame çekirdeğin etrafındaki ince beyaz yumuşak kısmı çıkarmayın. Bir tencerenin içinde soyulmuş elma ile çekirdeklerini çıkardığınız kayısıları ( kayısılar kabuklu olmalıdır) ve yarım çay bardağı suyu kısık ateşte 6-7 Dakika yavaş yavaş kaynatın ve blenderdan geçirip ılınınca yüz ile dekolte bölümlerinize sürün. Yarım saat sonra normal su ile yıkayın. Bu kürü uyguladıktan ilk 10 Dakika içinde gözle görülür olumlu değişimi sizde hemen fark edeceksiniz.

Uyarı : Bu kürü haftada sadece 1 kez uygulayın, daha fazla uygulamayınız!

BOYUNUZU UZATMAK İÇİN İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN KÜRÜ

Boy uzatmak için uygulanacak boy uzatma kürü yaşları 12 ile 22 arasındaki gençler için geçerlidir. Boy uzatmanın yaşa göre uzatılabilme ortalaması aşağıda belirtilmiştir. Boy uzatmanın üst sınır yaşı 22 dir. Boy uzatma kürü 6 ay ile 2 yıl uygulanabilir.

Boy uzatma kürü ile ortalama yaş dağılımı

Yaş aralığı Ortalama uzama [cm] 21 yaşa kadar
12 - 14 9 - 7

14 – 15

7 – 6

16 – 17

6 – 5

18 – 19

5 – 4

20 – 21

4 – 3

21 – 22

2 – 1



Boy uzatma kürünün uygulamasında iki kural vardır.

Birinci kural, Torik, palamut,uskumru veya kefal balıklarından birisini haftada en az 3 defa 200-250 gr buğulama veya ızgara olarak tüketmektir. Bu balıkların sırt kısmındaki siyah etli kısım boy uzatmada etkili olan kısımdır.

Çocuğunuza 12 yaşına kadar haftada 3 defa 250 gram dört balıktan birinin özellikle palamut balığının ızgara ya da buğulaması yapıldıktan sonra derisini kaldırıp sırt kısmındaki siyah etli kısmını yedirirseniz çocuğunuzun boyunun daha hızlı uzamaya başladığını hayretle göreceksiniz.12 yaşından sonra bu kür yeterli olmayıp bitkisel desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.

İkinci kural ise, hiç bir yan tesiri olmayan bitkisel bir çayın 6 ay müddetle haftada 1 kere demlenip içilmesi gerekiyor.Bu bitki çayı Prof. Dr ibrahim saraçoğlu'nun web sitesinden sipariş edilebiliyor

Not: Önerilen besin maddesi ve bitkisel çay hormon içermemektedir.

Boy uzatma kürünün satış fiyatı 250 YTL. olarak belirlenmiş.

Daha geniş bilgi almak ve sipariş vermek için için dilerseniz Prof. Dr ibrahim saraçoğlu'nun http://www.saracoglu.at/ sitesindeki "sipariş" bölümünden sipariş edebilirsiniz.